Forumindex TheCove

 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 


Guildregler -LÄS INNAN ANSÖKAN-

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Ansökningar
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
skormRegistreringsdatum: 17 mars 2011
Inlägg: 989
Ort: Karlskoga

InläggPostat: 2011-05-08 12:47    Rubrik: Guildregler -LÄS INNAN ANSÖKAN- Svara med citat

Raid med The Cove

Våra raider startar 19:00 och vi kör till kl 23:00.

Raiddagar: Onsdag, söndag och måndag. (Detta är våra ordinarie raiddagar, som du förväntas att deltaga i. Vi tror att en spelare i The Cove vill spela 100% av de raidtillfällen som erbjuds, men självklart kan man få förhinder, så attendencekrav på minst 2/3 raid i veckan finns)

För att officers ska kunna planera så använder vi oss av invites via ingame kalender Svara alltid så snabbt som möjligt då raiderna kommer upp, svara kan man göra ingame, via mobil-app eller armory på wow-europe, så det finns ingen ursäkt till att inte svara.

Accept - Kan vara med och raida 19:00-23:00
Tentative - Kan vara med men kommer sent, måste gå tidigare. Anledning ska alltid och utan undantag postas på forumet.
Decline - Kan inte deltaga. Anledning ska alltid och utan undantag postas på forumet, givetvis kan det finnas privata omständigheter som man inte vill att alla ska veta, ta det i såna fall med en officer.

Raiden startar kl 19:00 och du ska vara online och redo för summon senast 18:55. Om du skulle bli sen ska detta meddelas snarast till officers, via telefon eller via någon annan i raiden.

När raiden startar förväntas du vara 100% förberedd. Man ska i förväg läsa och förstå taktiker, veta om man har någon specifik uppgift en viss boss osv. Därför skall samtliga raiders ska hålla sig uppdaterade via vårt forum så att man vet vilken taktik och raidupplägg vi planerar att köra efter. Förhoppningen är att samtliga spelare ska deltaga i diskussionen i forumet, allt för att täcka upp samtliga aspekter och att komma så väl förberedda till en progress encounter som möjligt. Det är givetvis en självklarhet att man har matbuffar, flasks, potions och att man i övrigt har optimerat sin karaktär då raiden startar.

Vi strävar efter att ha roligt och kul då vi spelar. Att sjunga, flamsa och dra historier på mumble är kul men vi begränsar det till trash och möjligen farm content. Då raidleadern gör en Ready-check är det signalen för att nu är det full fokus på encountern som gäller.

Den som inte klarar av att följa dessa enkla och i många fall självklara regler kommer att få en varning och en chans att bättra sig. Om det inte fungerar efter det så blir man ersatt i raidteamet.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Ansökningar Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005
Sidan tog 0.05 sekunder att ladda.